Alimentării Gestionarea si protectie APC
legrand

Un nou mod de abordare a sistemelor neîntreruptibile UPS Legrand

Compania Legrand este un adevărat lider în ceea ce privește furnizarea de  produse si sisteme pentru instalatii electrice si retele informatice, având o prezență activă în peste 70 de țări precum și o forță de vânzări de peste 30000 de oameni. Toate produsele și serviciile oferite de către compania Legrand sunt definite prin prisma calității și siguranței de care dau dovadă în absolut orice situație critică.

De ce sunt atât de eficiente aceste sisteme neîntreruptibile UPS Legrand?

Noua gamă de sisteme UPS Legrand vine în ajutorul celor care își doresc dispozitive de ultimă generație pentru uzul general sau afacerea pe care o desfășoară. Elementul nou pe care UPS Legrand îl aduce în cadrul acestor surse neîntreruptibile, este o nouă abordare ecologică a dezvoltării tehnologice. Acest lucru determină o continuă creștere a companiei, precum și menținerea acesteia la un nivel de performanță și operare foarte ridicate.

O dată cu schimbările zilnice și continue ce se petrec în segmentul IT pe care îl reprezintă și Legrand, nevoia de menținere a pasului cu tot ce ține de tehnologie este vitală. Pentru a permite acest lucru, sistemele UPS Legrand vin echipate cu cele mai inovative și de succes componente tehnice.

Legrand oferă clienților și partenerilor săi 3 sisteme de UPS, fiecare având propriile trăsături și caracteristici tehice de excepție. Prin urmare, aceștia au de ales între sisteme UPS Legrand modulare ce ajung până la 120 kVA, sisteme UPS Legrand convenționale, ce asigură o alimentare sigură până la 10 kVA, precum și UPS-uri de tip Line Interactive, de până la la 3 kVA, reprezentând o protecție ideală pentru spațiile individuale de lucru.

UPS Legrand reprezintă o garanție a unui sistem de funcționare extrem de performant și eficient, în orice situație.