Alimentării Gestionarea si protectie APC
back-ups

Protejează Informaţiile Importante Cu Noul Sistem Back-UPS Pro

APC

Back-UPS e un termen folosit pentru a defini o serie de componente electrice şi de calculator care sunt menite să alimenteze aparatura electrică cu energie electrică în timpul penelor de curent.

Avantaje Back-UPS Pro

Back-UPS Pro e o clasă superioară de produse UPS de la APC care include în momentul de faţă 9 produse cu timpi de funcţionare între 9 şi 31 de minute la 200W. E recomandat să dispuneţi de un astfel de dispozitiv Back-UPS acasă mai ales dacă obişnuiţi să vă jucaţi jocuri pe calculator, dacă folosiţi console pentru jocuri, sau dacă aveţi unităţi de stocare externe care ar putea să fie distruse în cazul unei pene de curent sau a fluctuaţiilor de energie electrică din sistem.

Back-UPS dispune de un software de gestionare care permite personalizarea UPS-ului în funcţie de necesităţi (caracteristici ale zonei în care locuiţi: supratensiune, subtensiune, niveluri periculoase de tensiune, cantitatea de energie necesară la alimentarea de urgenţă, etc.).

Un avantaj al produselor Back-UPS este faptul că puteţi să achiziţionaţi produse de rezervă. Bateriile Back-UPS sunt printre cele mai căutate. Acestea oferă protecţie la supratensiune şi pot fi achiziţionate pentru sisteme tip rack sau blade.

Protecţie Back-UPS

Sistemele Back-UPS oferă protecţie sporită a aparaturii electrice datorită prizelor cu protecţie a bateriei. Unele prize oferă protecţie şi la supratensiune, fără a reduce puterea bateriei utilizate. În plus, bateria Back-UPS este autotestată periodic pentru a stabili dacă poate să facă faţă unei situaţii neprevăzute de alimentare de urgenţă. În cazul în care bateria Back-UPS trebuie înlocuită, veţi primi o avertizare din parea sistemului.

Back-UPS nu necesită înlocuirea siguranţelor de la panoul electric întrucât dispune de un întrerupător de circuit resetabil.

În plus, atunci când sistemul detectează o eroare ori o defecţiune a bateriei, vă va inştiinţa prina alrme sonore. Alarma sonoră a Back-UPS se activează şi în momentul în care condiţiile de alimentare se modifică (fie că este vorba de alimentarea Back-UPS sau alimentarea de la reţea).