Alimentării Gestionarea si protectie APC
legrand-ups

Cum îți poți îmbunătăți performanța mediului de lucru cu ajutorul sistemelor modulare UPS Legrand?

Sistemele neîntreruptibile de la Legrand reprezintă o alternativă extrem de apreciată dar și foarte eficientă pentru mediile de lucru din cadrul întreprinderilor aflate în diferite stadii de dezvoltare.

Aceste sisteme UPS de la Legrand fac parte din grupa de întrerupătoare automate și echipamente de putere, ce integrează tehnologii de ultimă oră precum și un set de caracterisatici specifice. Iar aceste caracteristici reușesc să permită clienților să aleagă dintr-o gamă extrem de variată de modele și servicii. Noile componente și funcții disponibile pentru sistemele UPS de la Legrand fac posibilă menținerea companiei în topul celor mai importanți producători de dispozitive si sisteme pentru instalații electrice si rețele informatice. Acest lucru se realizează prin integrarea de sisteme noi și de ultimă generație în cadrul sistemelor UPS.

Pentru a se adapta pieței IT care se află într-o continuă schimbare și expansiune, sistemele UPS de la Legrand vin cu o nouă abordare ecologică și tehnică. Datorită acestui fapt, Legrand reușeșe să își extindă propriile capacități și să atragă tot mai mulți clienți de fiecare dată.

Sistemele modulare UPS Legrand fac parte din seria de produse UPS ce se impart în 3 categorii și anume – sistemele modulare UPS de față, sistemele de UPS-uri convenționale precum și sistemele UPS din categoria Line Interactive.

Sistemele modulare UPS Legrand ajung până la 120 kVA și asigură o productivitate maximă în orice situație critică. Nivelul de control și performanță al acestor sisteme modulare este unul extrem de ridicat și acestea fac posibilă o fiabilitate extraordinară și o putere cu adevărat îmbunătățită. Sistemele modulare UPS Legrand sunt ideale pentru acele aplicații care necesită o extindere facilă si intreținere rapidă.

UPS Legrand este un nume pe care te poți baza atunci când ești în căutarea unor produse și echipamente ce funcționează în maximă siguranță și produc rezultate de calitate înaltă.