Alimentării Gestionarea si protectie APC
apc-new-logo

APC Back-UPS Pro 550

APC

De ce să alegi APC Back-UPS Pro 550? Iată câteva din motivele care au convins o mulţime de clienţi să folosească sursa de alimentare de urgenţă de la APC, modelul APC Back-UPS Pro 550.

Seria Back-UPS Pro oferă o baterie de rezervă foarte puternică, astfel încât poţi să continui să lucrezi chiar şi în momentele în care curentul de la reţea trece prin episoade de cădere de tensiune. Bateria puternică are funcţia de protejare a echipamentelor informatice conectate la sistemul APC Back-UPS Pro 550 împotriva fluctuaţiilor de tensiune dăunătoare care călătoresc de-a lungul liniilor de reţea.

backups-550

Ediţia Back-UPS Pro dispune, de asemenea, de AVR (Automatic Voltage Regulation, sau reglarea automată a tensiunii), cu ajutorul căruia este capabil de a restabili instantaneu la niveluri normale tensiunea prea joasă sau prea înaltă. Aşadar, nu numai că poţi să lucrezi în siguranţă în timpul penelor de curent, dar poţi de asemenea să îţi continui lucrul nederanjat de eventualele fluctuaţii de tensiune care ar putea, în alte circumstanţe, să îţi afecteze echipamentul informatic.

În plus, APC Back-UPS Pro 550 dispune de soluţii „verzi” de economisire a consumului de energie. De exemplu, ai posibilitatea de a controla consumul de energie printr-o opţiune care opreşte perifericele în mod automat în momentul în care computerul tău este pus pe modul sleep sau idle. Consumul de energie este de asemenea redus cu ajutorul opţiunii Bypass şi a implementării unui sistem de încărcare de înaltă eficienţă.

Toate aceste caracteristici plus multe altele de care dispune APC Back-UPS Pro 550 (cum ar fi dysplayul LCD, avertizările vizuale şi sonore in cazul evenimentelor neprevăzute, sau conectivitatea prin USB) fac din acest sistem de alimentare cu energie elctrică de urgenţă unitatea perfectă pentru a-ţi proteja datele de fluctuaţiile de curent.